CAD ondersteuning

Naast onze eigen ontwerpen kunnen we ook zorgen voor het digitaal maken van uw eigen plannen.

Uitvoerend tekenwerk

Overtekenen van bestaande plannen:
De door de bouwheer aangeleverde plannen worden zorgvuldig nagemeten en overgetekend. Deze worden indien gewenst getoetst aan de werkelijke situatie en waar nodig aangepast.

Uittekenen van bouwaanvraagdossiers:
Het 2D bouwaanvraagplan wordt aangekleed met een liggingsplan, omgevingsplan, inplantingsplan en terreinsnede op de respectievelijke schaal.

Opmeten en uittekenen van bestaande gebouwen:
De bestaande architectuur wordt opgemeten en in kaart gebracht. Voor terreinopmeting werken wij samen met een beëdigd landmeter.


Uitwerken van 3D voorontwerpen:
Op basis van het (door de architect) aangeleverde schetsontwerp gaan wij van start met het ontwikkelen van een 3d ontwerp. Dit kan zowel in Vectorworks als in Sketchup. Deze programma's zijn compatibel met tal van andere courante tekenpakketten. Indien gewenst bezorgen wij u 3D perspectieven en renderings naar believen. Alles wordt u geleverd in .vwx .dwg .dxf .pdf en/of .jpg.

Project Visualisatie

Fotorealistische Rendering
Na het uitwerken van 2D naar 3D worden aan het model (in Renderworks) materiaal texturen, lichtinval enz. toegekend. Hierbij krijgt u een realistisch beeld van hoe het er in werkelijkheid zou kunnen uitzien. Dit beeld kan u gebruiken voor verkoop presentaties, werfborden etc.

Werkwijze
Wij werken op basis van een prijsofferte per opdracht, of wij werken in regie aan een vast uurtarief. Voor een opmeting vragen wij graag eerst een kort bezoek aan het op te meten pand.

Software
Vectorworks 2012 Architectuur en Interieur, Renderworks 2012, Sketchup.

 • Wij zijn heel tevreden over de samenweking met J.C. Home Styling voor onze vrij grondige verbouwing van living en keuken. Zowel op gebied van voorbereiding, begeleiding van de werken, nakomen van afgesproken timing van de werkzaamheden en dit binnen het afgesproken budget. Voor ons is deze firma zeker een aanrader.
  Familie Verhoeven uit Schilde
 • Voor de herinrichting van onze living en veranda hebben we beroep gedaan op J.C. Home Styling. De slogan maakt van je huis een thuis is de beste manier om het werk van Jan Cré te beschrijven. Alle gebruikte materialen vormen samen een harmonie die je zelf praktisch niet kan bekomen. Een aanrader !
  Familie Flebus uit Sint-Job-in-'t-Goor
 • Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met J.C. Home Styling. Er ging met sommige aannemers wel wat mis, maar door de accurate tussenkomst van de interieurarchitecten werden alle problemen snel opgelost en kunnen we nu genieten van een mooi gerenoveerde woning, die volledig voldoet aan onze verwachtingen.
  Familie Van Nuffel uit Sint-Job-in-'t-Goor
 • Wij waren zeer tevreden over het geleverde resultaat, correcte afspraken, volgens planning en perfect binnen het afgesproken budget. De verscheidene techniekers werkten juist en ordelijk. De dimmer die niet meer bleek te werken, werd probleemloos vervangen. Nogmaals bedankt voor het mooie eindresultaat.
  Familie Berckmans uit Kapellen

Ontdek onze referenties

Contacteer ons:

J.C. Home Styling bvba
Jan & Karen Cré
Dennenlaan 47, 2960 Brecht (Sint Job)
T. 03/636 22 02 - F. 03/636 15 69
info@jc-homestyling.be