Wie is J.C. Home Styling?

In 1973 startte Jan in de binnenhuissector bij een grote Antwerpse decoratiezaak. Eerst als uitvoerder, vandaar zijn uitgebreide vakkennis, later als coördinator en medeontwerper.

In 1995 richtte Jan samen met zijn echtgenote Hilde J.C. Home Styling op. De eerste stappen naar een veelbelovende toekomst worden gezet.

Door bijna letterlijk naast de tekentafel groot te worden, groeide ook bij Karen de liefde voor interieur. Daarom besloot ze om in deze richting verder te studeren en hier ook haar beroep van te maken.
In september 2000 stapte Karen mee in de zaak van haar ouders en heeft sindsdien haar eigen projecten naast die van Jan.

Over J.C. Home Styling

Dennenlaan 47
2960 Brecht (Sint Job)
Tel 03/636.22.02
Fax 03/636.15.69
e-mail info@jc-homestyling.be

Omdat wij vaak weg zijn naar klanten of werfbezoeken is er niet steeds iemand op kantoor. Wij maken graag tijd voor u, daarom maakt u dus best steeds vooraf een afspraak wanneer u wenst langs te komen. U kunt ons telefonisch bereiken tijdens de kantooruren tussen 8u30 en 17u. Wanneer we niet aanwezig zijn, kunt u een bericht achterlaten of ons een e-mail sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wanneer u onze kantoren met showroom wenst te bezoeken (na afspraak):E19 afrit Sint-Job-in't-Goor, richting Sint-Job, over brug van de vaart Schoten-Dessel, rechtdoor, bocht meevolgen = Kerklei, einde Kerklei, rechtdoor, naast "Keizershoeve" = Baan op Sas 2, eerste straat links = Dennenlaan.

 • Wij zijn heel tevreden over de samenweking met J.C. Home Styling voor onze vrij grondige verbouwing van living en keuken. Zowel op gebied van voorbereiding, begeleiding van de werken, nakomen van afgesproken timing van de werkzaamheden en dit binnen het afgesproken budget. Voor ons is deze firma zeker een aanrader.
  Familie Verhoeven uit Schilde
 • Voor de herinrichting van onze living en veranda hebben we beroep gedaan op J.C. Home Styling. De slogan maakt van je huis een thuis is de beste manier om het werk van Jan Cré te beschrijven. Alle gebruikte materialen vormen samen een harmonie die je zelf praktisch niet kan bekomen. Een aanrader !
  Familie Flebus uit Sint-Job-in-'t-Goor
 • Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met J.C. Home Styling. Er ging met sommige aannemers wel wat mis, maar door de accurate tussenkomst van de interieurarchitecten werden alle problemen snel opgelost en kunnen we nu genieten van een mooi gerenoveerde woning, die volledig voldoet aan onze verwachtingen.
  Familie Van Nuffel uit Sint-Job-in-'t-Goor
 • Wij waren zeer tevreden over het geleverde resultaat, correcte afspraken, volgens planning en perfect binnen het afgesproken budget. De verscheidene techniekers werkten juist en ordelijk. De dimmer die niet meer bleek te werken, werd probleemloos vervangen. Nogmaals bedankt voor het mooie eindresultaat.
  Familie Berckmans uit Kapellen

Ontdek onze referenties

Contacteer ons:

J.C. Home Styling bvba
Jan & Karen Cré
Dennenlaan 47, 2960 Brecht (Sint Job)
T. 03/636 22 02 - F. 03/636 15 69
info@jc-homestyling.be