Totaalinrichting

Een totaalinrichting is niet per definitie de inrichting van een volledige woning. Elke ruimte kan apart bekeken worden. Bij een totaalinrichting van een ruimte wordt er niets aan het toeval overgelaten. Elk onderdeel van de inrichting wordt onder de loep genomen. Of het nu over de opstelling en de keuze van de meubelen gaat, de juiste kleuren en materialen, de juiste verlichting, … elk onderdeel draagt namelijk bij tot een harmonieus geheel.

Hoe gaan wij te werk?

Alvorens wij aan een ontwerp kunnen beginnen, komen wij voor een eerste vrijblijvend gesprek bij u thuis om uw plannen en wensen te leren kennen. Dit gesprek is heel belangrijk omdat we hier dieper op uw verlangens ingaan, uw levensgewoonten willen kennen, de smaak van mevrouw en de wensen van meneer willen ontdekken.

Op basis van het overzicht van uw wensen starten wij met het opmaken van een voorontwerp. Aan de hand van een basisplan met de voornaamste afmetingen en inplantingen (ondersteund met enkele schetsen) worden de te gebruiken materialen en kleuren en hun toepassingen voorgesteld. Dit wordt uitvoerig besproken en een kostenraming wordt opgemaakt. Tot we uiteindelijk een ontwerp overhouden waarover iedereen tevreden is.

J.C. Home Styling: uw enige aanspreekpunt.

Naast het ontwerp van uw droominterieur staan wij dan ook in voor de totale uitvoering. Hierbij maken wij steeds een sluitende uitvoeringsplanning op en worden de werken in detail opgevolgd. Wij zorgen ook voor de levering en plaatsing van alle elementen voor een volledige interieurinrichting. Van ruwbouw tot het laatste deurstopje. Denken we hierbij aan maatmeubelen, (design)meubelen, verlichting, schilderwerken, vloerbedekking, raamdecoratie enz. voor onder meer volgende ruimten:

WOONKAMER

KEUKEN

BADKAMER

SLAAPKAMER


DRESSING


KINDERKAMER


BUREAU


NIET RESIDENTIEEL


 • Wij zijn heel tevreden over de samenweking met J.C. Home Styling voor onze vrij grondige verbouwing van living en keuken. Zowel op gebied van voorbereiding, begeleiding van de werken, nakomen van afgesproken timing van de werkzaamheden en dit binnen het afgesproken budget. Voor ons is deze firma zeker een aanrader.
  Familie Verhoeven uit Schilde
 • Voor de herinrichting van onze living en veranda hebben we beroep gedaan op J.C. Home Styling. De slogan maakt van je huis een thuis is de beste manier om het werk van Jan Cré te beschrijven. Alle gebruikte materialen vormen samen een harmonie die je zelf praktisch niet kan bekomen. Een aanrader !
  Familie Flebus uit Sint-Job-in-'t-Goor
 • Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met J.C. Home Styling. Er ging met sommige aannemers wel wat mis, maar door de accurate tussenkomst van de interieurarchitecten werden alle problemen snel opgelost en kunnen we nu genieten van een mooi gerenoveerde woning, die volledig voldoet aan onze verwachtingen.
  Familie Van Nuffel uit Sint-Job-in-'t-Goor
 • Wij waren zeer tevreden over het geleverde resultaat, correcte afspraken, volgens planning en perfect binnen het afgesproken budget. De verscheidene techniekers werkten juist en ordelijk. De dimmer die niet meer bleek te werken, werd probleemloos vervangen. Nogmaals bedankt voor het mooie eindresultaat.
  Familie Berckmans uit Kapellen

Ontdek onze referenties

Contacteer ons:

J.C. Home Styling bvba
Jan & Karen Cré
Dennenlaan 47, 2960 Brecht (Sint Job)
T. 03/636 22 02 - F. 03/636 15 69
info@jc-homestyling.be