Verkoop met advies

U kan naast een totaalinrichting en maatmeubelen bij ons ook terecht voor elk detail van de inrichting op zich, zoals o.a. losstaande meubelen, wand- en vloerbekleding, verlichting, raamdecoratie enz. Een salon, behangpapier, … kan u ook in interieurwinkels vinden, maar wij komen bij u ter plaatse en zullen onze voorstellen telkens doen op basis van uw behoeften en uw woning. Moet uw nieuwe behang passen bij het salon dat u vorig jaar kocht? Of bent u bv. klein van gestalte en hebt u dus een salon nodig dat minder hoog en minder diep is? Ook hiervoor kunnen wij u de gepaste oplossing bieden. Dus geen eindeloze zoektocht meer langs verschillende interieurzaken. Al deze verschillende elementen kunnen slechts een detail in de totale inrichting lijken. Ze dragen echter bij tot het totale gevoel van eenheid en rust waarnaar wij streven.

Naast de verkoop van deze elementen kunnen wij ook zorgen voor de levering en plaatsing hiervan.

Meubelen


Zie op onze links pagina voor voorbeelden van enkele van onze vaste partners voor meubelen.

Wandbekleding


Zie op onze links pagina voor voorbeelden van enkele van onze vaste partners voor behang.

Vloerbekleding


Zie op onze links pagina voor voorbeelden van enkele van onze vaste partners voor vloerbekleding en tapijten.

Raamdecoratie


Zie op onze links pagina voor voorbeelden van enkele van onze vaste partners voor stoffen en zonnewering.

Verlichting


Zie op onze links pagina voor voorbeelden van enkele van onze vaste partners voor verlichtingsarmaturen.

 • Wij zijn heel tevreden over de samenweking met J.C. Home Styling voor onze vrij grondige verbouwing van living en keuken. Zowel op gebied van voorbereiding, begeleiding van de werken, nakomen van afgesproken timing van de werkzaamheden en dit binnen het afgesproken budget. Voor ons is deze firma zeker een aanrader.
  Familie Verhoeven uit Schilde
 • Voor de herinrichting van onze living en veranda hebben we beroep gedaan op J.C. Home Styling. De slogan maakt van je huis een thuis is de beste manier om het werk van Jan Cré te beschrijven. Alle gebruikte materialen vormen samen een harmonie die je zelf praktisch niet kan bekomen. Een aanrader !
  Familie Flebus uit Sint-Job-in-'t-Goor
 • Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met J.C. Home Styling. Er ging met sommige aannemers wel wat mis, maar door de accurate tussenkomst van de interieurarchitecten werden alle problemen snel opgelost en kunnen we nu genieten van een mooi gerenoveerde woning, die volledig voldoet aan onze verwachtingen.
  Familie Van Nuffel uit Sint-Job-in-'t-Goor
 • Wij waren zeer tevreden over het geleverde resultaat, correcte afspraken, volgens planning en perfect binnen het afgesproken budget. De verscheidene techniekers werkten juist en ordelijk. De dimmer die niet meer bleek te werken, werd probleemloos vervangen. Nogmaals bedankt voor het mooie eindresultaat.
  Familie Berckmans uit Kapellen

Goed om weten

Ontdek onze referenties

Contacteer ons:

J.C. Home Styling bvba
Jan & Karen Cré
Dennenlaan 47, 2960 Brecht (Sint Job)
T. 03/636 22 02 - F. 03/636 15 69
info@jc-homestyling.be