Hier krijgen interieurdromen vorm.

Van je huis een echte thuis maken, waar je tot rust kunt komen, waar je helemaal gelukkig kunt zijn, is de droom van vele mensen. Vaak weten we wel wat we willen, maar zien we niet hoe we dit alles kunnen realiseren. Samen met u zoekt J.C. Home Styling hoe u die droom kunt waarmaken. We brengen die sfeer in uw woning waar u reeds lang naar op zoek was.

Daarbij kunnen wij de realisatie van A tot Z voor u verzorgen. Van ruwbouw tot het allerlaatste deurstopje… Want als u het kunt dromen, kunnen wij het waarmaken.

 • Wij zijn heel tevreden over de samenweking met J.C. Home Styling voor onze vrij grondige verbouwing van living en keuken. Zowel op gebied van voorbereiding, begeleiding van de werken, nakomen van afgesproken timing van de werkzaamheden en dit binnen het afgesproken budget. Voor ons is deze firma zeker een aanrader.
  Familie Verhoeven uit Schilde
 • Voor de herinrichting van onze living en veranda hebben we beroep gedaan op J.C. Home Styling. De slogan maakt van je huis een thuis is de beste manier om het werk van Jan Cré te beschrijven. Alle gebruikte materialen vormen samen een harmonie die je zelf praktisch niet kan bekomen. Een aanrader !
  Familie Flebus uit Sint-Job-in-'t-Goor
 • Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met J.C. Home Styling. Er ging met sommige aannemers wel wat mis, maar door de accurate tussenkomst van de interieurarchitecten werden alle problemen snel opgelost en kunnen we nu genieten van een mooi gerenoveerde woning, die volledig voldoet aan onze verwachtingen.
  Familie Van Nuffel uit Sint-Job-in-'t-Goor
 • Wij waren zeer tevreden over het geleverde resultaat, correcte afspraken, volgens planning en perfect binnen het afgesproken budget. De verscheidene techniekers werkten juist en ordelijk. De dimmer die niet meer bleek te werken, werd probleemloos vervangen. Nogmaals bedankt voor het mooie eindresultaat.
  Familie Berckmans uit Kapellen

Ontdek onze referenties

Contacteer ons:

J.C. Home Styling bvba
Jan & Karen Cré
Dennenlaan 47, 2960 Brecht (Sint Job)
T. 03/636 22 02 - F. 03/636 15 69
info@jc-homestyling.be